Shenimi i Fundit - padukshem
Shėnimet shikohen vetėm nga Anėtarėt.
Lajmet

mergimtari.ch LajmeKomente Dhe AnalizaSerbėt i pėrdorėn shqiptarėt pėr eksperimente radioaktive, kufomat ua asgjėsonin   
Serbėt i pėrdorėn shqiptarėt pėr eksperimente radioaktive, kufomat ua asgjėsonin

Serbët i përdorën shqiptarët për eksperimente radioaktive, kufomat ua asgjësonin


Serbia eksportuese e terrorizmit ndërkombëtarë (2)

Safet Pashagiqi është boshnjak, nga Velika Klladusha, gjatë luftës në Bosnje ka operuar në Krahinën e Cazinit, ishte komandant i sigurimit të Fikret Avdiqit, ishte epror ushtarak në APJ, jeton në shtetin Georgia të SHBA-së. Biseda është zhvilluar në bazën ushtarake në Fort Polk të Luizianës, gjatë stërvitjes ushtarake që ka shërbyer për trajnimin e ushtarëve amerikanë dhe dislokimin sa më të suksesshëm të forcave amerikane në kuadër të KFOR-it. Vendin të cilin e përshkruan personi në fjalë e përshkonte hekurudha nëntokësore, ku ishte stacionuar treni i kaltër (që nga periudha e diktatorit komunist Tito) Autori ka kërkuar nga Safet P., i cili gjatë luftës ishte komandant i sigurimit në njërën nga territoret e banuara me boshnjak.
Autorit shënimet që i ka marrë nga bashkëbiseduesi, në prezencën e tij, shpreson se kështu do të ndihmojë në zbardhjen e fakteve për të zhdukurit.
Në Institutin për Siguri të ish RSFJ-së (Kraljice Ane b.b. 11000 Bgd.) dyshohet se është eksperimentuar me shqiptarë në vend të minjve. Në kuadër të institutit i cili gjendet në Banjicë në drejtim të Vozhdovcit, në afërsi të Spitalit ushtarak VMA kanë qenë të vendosura laboratoriume, dhe atë në katet e poshtme, personi që ka dhënë shënimet ka punuar në katet, nën dhe, dhe supozon të ketë edhe 5 kate të tjera në të cilët hyrja ka qenë rreptësishtë e ndaluar.


 


 


 

Nga Albin, Premte, 25 Maj 2012 21:32, Komentet(0)
Komentet


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 


MKPortal ©2003-2008 mkportal.it
Faqe e krijuar nė 0.11951 sekonda me 39 veprime